Gelaatsbehandeling

Er zijn diverse mogelijkheden voor een gelaatsbehandeling. Hieronder bespreken we de mogelijkheden.

Beauty Smal
Bij deze behandeling starten we met een huidanalyse. Hierna volgt een oppervlakte- en een dieptereiniging aangepast aan jouw huidtype. Er volgt dan één supplement* naar keuze. We sluiten af met een korte massage met een dagcrème aangepast aan jouw huid.

Beauty Medium
Ook hier starten we met een huidanalyse. Er volgt een oppervlakte- en een dieptereiniging aangepast aan jouw huidtype. Dan zijn er twee supplementen* naar keuze. We geven een uitgebreide ontspannende massage met massagecrème. Vervolgens is er een verzorgend masker, speciaal voor jouw huidtype. We sluiten af met een dagcrème.

Beauty Large
We beginnen weer met een huidanalyse. Hierna doen we een oppervlakte- en dieptereiniging, volledig aangepast aan jouw huidtype. Verschillende supplementen zitten in deze formule: We epileren en verven de wenkbrauwen, harsen de bovenlip en kaak. Hierna volgt een uitgebreide ontspannende massage. Aangepast aan jouw huidtype verzorgen we je gelaat met een masker. Afsluiten doen we met een dagcrème.

Supplementen
Deze kunnen nog bijgeboekt worden mits meerprijs. Ze kunnen ook als losse behandeling geboekt worden. Het gaat om volgende supplementen:
– Epileren wenkbrauwen;
– harsen bovenlip;
– harsen kaak;
– verven wimpers;
– verven wenkbrauwen.