Nails

Er zijn diverse behandelingen voor nagels mogelijk bij Ineke Nails•Beauty.

Gellakbehandeling
Dit is een product tussen gel en gellak. De nagel wordt verstevigd met een flexibele gel en er wordt een kleur naar wens over geplaatst. Dit geeft een natuurlijke look van gellak maar de stevigheid van een gelnagel… Deze behandeling geeft tot wel 4 weken mooie nagels. Indien gewenst kan deze behandeling ook met een sterke gel met fiberdeeltjes (fibercoat). Bij deze behandeling worden er geen nagels verlengd en werken we uitsluitend op de natuurlijke nagels en lengte. Inclusief vitaminekuur en professionele elektrische manicure.

Gelnagels
Ineke Nails•Beauty plaatst ook gelnagels met eventueel verlengingen. Dit kan in 1 kleur met nailart maar ook een reverse french met inlay is mogelijk. De keuze aan nailart is eindeloos! Je kan genieten tot wel 4 weken prachtige nagels. De nagels zijn eventueel verlengd en verstevigd met fibergel of powergel, afhankelijk van welke gel geschikt is voor jouw natuurlijke nagels. We houden de natuurlijke nagel in topconditie in samenwerking met onze vitaminenkuur en professionele elektrische manicure.

GoTime-behandeling
Ineke Nails•Beauty biedt nog een andere behandeling aan: de GoTime-behandeling. Deze lak voorziet de natuurlijke nagel van stevigheid en heeft een leuke kleur naar keuze. Ideaal voor een feestje, een avondje uit of gewoon als je houdt van een leuk kleurtje op je nagels. Deze behandeling zorgt dat je wel 2 weken mooie nagels hebt. Ook bij deze behandeling is er een professionele elektrische manicure.

Nailart
Er is ook een uitgebreide keuze aan nail-art zoals glitter, pigment, airbrush, one stroke, handpainting, sugar, inlay, … Ineke Nails•Beauty beschikt over meer dan honderd kleuren waar u uit kan kiezen! Er worden geen stickers gebruikt. U beschikt zo altijd over een unieke set!

Verzorging
Ook thuis moet u uw nagels verzorgen. U doet dit door middel van nagelolie. Nagelolie zorgt ervoor dat uw nagels langer mooi blijven maar ook dat ze er gezond uitzien. Uw handen mogen ook verzorgd worden met een goede handcréme.

Zorg zeker dat u investeert in een nagelolie en handcréme zodat u optimaal kan genieten van het vakwerk! Nagelolie en handcréme kan u aankopen bij Ineke. Zo bent u zeker van de kwaliteit. Er zijn diverse producten, u kan deze allemaal uitproberen in het salon.