Nails

Er zijn diverse behandelingen voor nagels mogelijk bij Ineke Nails•Beauty.

Gellakbehandeling
Dit is een behandeling met een product tussen gel en gellak. De nagel wordt verstevigd met een gel (builder of fiber) en er wordt een kleur naar wens over geplaatst. Dit geeft een natuurlijke look van gellak maar de stevigheid van een gelnagel. Bij deze behandeling worden er geen nagels verlengd en werken we op de natuurlijke nagels en lengte. Inclusief vitaminekuur en professionele elektrische manicure. Bij deze behandeling blijft je natuurlijke nagel in een zeer goede conditie.

GoTime-behandeling
Deze behandeling voorziet de natuurlijke nagel van stevigheid en een leuke kleur naar keuze. Ideaal voor een feestje, een avondje uit of gewoon als je houdt van een leuk kleurtje op je nagels. We verzorgen je nagels met een elektrische manicure zodat je tot 2 weken mooie nagels hebt. 

Nailart
Er is ook een uitgebreide keuze aan nail-art zoals glitter, airbrush, one stroke, handpainting, sugar, inlay, … Ineke Nails•Beauty beschikt over meer dan honderd kleuren waar u uit kan kiezen! Er worden nooit stickers gebruikt. U beschikt zo altijd over een unieke set!

Verzorging
Ook thuis moet u uw nagels verzorgen. U doet dit met nagelolie en/of handcrème. Nagelolie zorgt ervoor dat uw nagels langer mooi blijven maar ook dat ze er gezond uitzien. Uw handen mogen ook verzorgd worden met een goede handcrème.

Zorg zeker dat u investeert in een nagelolie en handcrème zodat u optimaal kan genieten van het vakwerk! Nagelolie en handcréme kan u aankopen bij Ineke. Zo bent u zeker van de kwaliteit. Er zijn diverse producten, u kan deze allemaal uitproberen in het salon.

IMG_2987
IMG_8630
IMG_2127